Waterzuivering van zwembaden

De duurzame en uiterst innovatieve waterbehandelingsinstallaties van KWB zorgen niet alleen voor schoner zwembadwater, maar ook voor hogere besparingen en lagere kosten. Effectief én efficiënt dus!

Waterzuivering van zwembaden

KWB is gespecialiseerd in het zuiveren van zwembad water, als het gaat om het water in drukbezochte publieke zwembaden en wellness centra. Dagelijks komen daar vele recreanten die in schoon en veilig water willen zwemmen, whirlen, dompelen of bruisen. KWB maakt dit mogelijk. Dankzij innovatieve waterzuiveringsinstallaties leidt KWB het zuiveringsproces in goede banen, zodat ook de balans tussen schoon water en de energierekening zuiver blijft.

Water- en energiebesparing

Beheerders en eigenaars van zwembaden staan voor de moeilijke opgave water zo zuiver mogelijk te houden, zonder daarbij onnodig energie en water te verspillen. Want alleen zo worden de exploitatiekosten beperkt. En dat is nodig ook. Zeker nu energie– en afvalkosten doorlopend stijgen en de milieuregelgeving toeneemt. Met de waterbehandelingsinstallaties van KWB kunt u het zwembad water zuiveren én besparen tegelijk.
 

Voordelen full-service partner

Als specialist in waterbehandelingsinstallaties voor zwembaden en welness centra denkt KWB desgewenst vanaf het eerste moment met u mee. Van ontwerp en constructie, tot en met installatie en onderhoud aan toe. U houdt dus alles in één hand. Bovendien biedt KWB u een volledig onderhoudscontract aan. Dit alles kan ook op afstand gebeuren d.m.v. telemetrie.
Dit betekent dat wij zowel de complete bediening als ook het onderhoud van de installatie voor een vast bedrag per jaar voor onze rekening kunnen nemen en u ontzorgen. Daar valt ook het winterklaar maken van uw buitenbad onder.

Terug naar het overzicht