Service & Onderhoud

KWB Boxtel verzorgt het gehele service en onderhoud voor uw zwembadinstallatie. Dit kan voor zowel zwembadinstallaties als voor uw doseerinstallaties zijn. KWB kan de volledige service en onderhoud van uw zwembadinstallatie op zich nemen.

 

U kunt bij KWB een onderhoudsovereenkomst op maat afsluiten, U bepaald het type dienstverlening dat we uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld het beheer op afstand zijn, ook het dagelijks onderhoud op locatie is bij KWB in goede handen. U bepaald wanneer en hoe vaak we komen. Variërend van service en onderhoud op regiebasis tot en met het maken en uitvoeren een meerjarig onderhoudsplan (MJOP) van 20 jaar. Naar uw wens kunnen onze werkzaamheden preventief of reactief worden uitgevoerd.

Door het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst beperkt U de kans op storingen en zorgt U voor een langere levensduur van uw installatie. Dit zal kosten besparen en zorgen wegnemen. Met een op maat gemaakte samenwerking zal U nooit voor verrassingen komen te staan.

KWB beschikt over een 24/7 storingsdienst door heel Nederland. Bij storingen kunt U 24 uur per dag een servicemonteur bereiken indien u in het bezit van een KWB storingscontract via: (+31) 0411 - 614 144. Op deze manier kan KWB U altijd de juiste service bieden en dit zowel op afstand als bij U ter plaatse. Wilt u meer informatie over het verkrijgen van een storingscontract dan kunt u contact opnemen met Mevrouw Janine de Waal via 0411-614158 of via jdewaal@kwb.nl.

Terug naar het overzicht