Diensten

 • Waterzuivering van zwembaden

  De duurzame en uiterst innovatieve waterbehandelingsinstallaties van KWB zorgen niet alleen voor schoner zwembadwater, maar ook voor hogere besparingen en lagere kosten. Effectief én efficiënt dus!

  Lees meer
 • Opslag & dosering chemicaliën

  KWB biedt u oplossingen op maat of standaard voor opslag en dosering van chemicaliën. Kunststof is de grondstof bij uitstek, want wij kiezen de kunststof die het meest resistent en duurzaam is voor de vloeistof die opgeslagen moet worden.

  Lees meer
 • Kunststof leidingsystemen

  KWB ontwerpt  en installeert voor iedere toepassing het meest geschikte leiding systeem; Ook dit gebeurt in de kunststof die voor de toepassing het meest geschikt is. Dit kan enkel en dubbelwandig zijn met daarbij eenvoudige of geavanceerd lekdetectie systemen. Ook adviseren wij u hierover graag vrijblijvend.

  Lees meer
 • CNC bewerken van kunststof

  KWB BV is gespecialiseerd in kunststof producten ontwerpen, bewerken en samenstellen tot een eindproduct op maat. Een soort timmerwinkel in kunststof dus.
  Door middel van de CNC freesbank kunnen we elk gewenste kunststof product snel bewerken. Hierbij kunt u denken aan flenzen, kabelgoten, roosters, etc.
  Wij denken hierbij met u mee vanaf ontwerp tot aan de juiste oplossing geschikt voor u.

  Lees meer